KAKO POSTATI DONATOR

DONIRAJ

i doprinesi promociji bh. kulture!

Veliki broj naših aktivnosti je omogućen putem individualnih donacija. Bez obzira na to da li donirate novac, proizvode ili usluge želimo da znate da time postajete dijelom aktivnosti Kontrasta i činite direktan i pozitivan uticaj na promociju bh. kulture. Vaša donacija čini pozitivne promjene u društvu!

Naša je primarna obaveza da donirana sredstva utrošimo u skladu s propisanim procedurama, odgovorno i transparentno. Bez obzira na koju se od kategorija donacija opredijelite, Vaše je pravo da dobijete povratne informacije o utrošku doniranih sredstava.

Donirati i pomoći možete na sljedeće načine:

NOVAC

Vaša donacija u novcu može biti za projektne aktivnosti Udruženja ili, specifično, za rad Udruženja. Detaljne informacije o projektnim aktivnostima Udruženja i za sve šta možete dati novac, možete pronaći na vrhu stranice, u rubrici: PROJEKTI.

Za projektne aktivnosti Udruženja ili za rad Udruženja:
(*molimo vas da na uplatnom nalogu navedete za koju aktivnost želite donirati novac)

3385502270340087 UniCredit Bank BiH

Primalac: Udruženje za kulturu Kontrast

Svrha: Donacija

PROIZVODI

Donirati možete i proizvode neophodne za implementaciju određenih projekata.

Molimo Vas da nas kontaktirate prije doniranja, pošto donacije ovakve vrste podliježu standardima i procedurama koje moramo ispoštovati.

Molimo Vas da nas kontaktirate za sve dodatne informacije putem e-mail adrese: udruzenje.kontrast@gmail.com

USLUGE

Vaša donacija mogu biti profesionalne usluge, te vještine i znanja koje posjedujete, a koje bi mogle olakšati rad Udruženja i biti od koristi našim članovima i korisnicima.

Molimo Vas da nas kontaktirate za sve dodatne informacije putem e-mail adrese: udruzenje.kontrast@gmail.com